Czasowo rejestrowanie nowych kont wymaga aktywacji przez admina. Boty się panoszą i trzeba pomyśleć nad nowym zabezpieczeniem. W razie problemów z aktywacją konta proszę o info na maila: ijetbobat@gmail.com
Jest, ale to standardowy łatwy do obejścia. A nie kce mnie sie instalować jakiś modów z lepszymi. Jak na razie działa. Jak będziemy mieli 10 nowych, żywych użytkowników dziennie, to pomyślę.
Zarejestrowałem się i otrzymałem na maila taką oto wiadomość:
"Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać najpierw aktywowane przez administratora, zanim będzie można się zalogować. Otrzymasz kolejny email gdy to nastąpi."
..wiadomości owej nie otrzymałem, a mimo to na forum już mogę pisać. Przy okazji informuję wszem i wobec, że botem nie jestem.. no chyba, że chodzi o takie wyzwisko kierowane do mnie gdy gram w CS'a.
_________________ Pozdrawiam z miasteczkowioski Wyrzysk.
Biorąc pod uwagę ostatni najazd "ludzkich botów reklamowych", aktywacja konta przez administratora raczej nie prędko zniknie. Dodatkowo w razie wątpliwości administracji co do intencji nowych użytkowników, przed aktywacją może mieć miejsce odpytka nowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum