Organizacja:: nie nalezy
Wysłany: Pią 06 Maj, 2016 2:34 pm pomoc w wyborze
Witam, wiem, że to troche dziwny temat,ale budujemy z mężem dom i teraz przyszła pora na zakładanie szamba.Z wielu opcji zdecydowaliśmy się na szambo betonowe.Szukamy jakiegoś pożądnego (Piszemy "porządny". Niech się Pani od gówna naumie ortografii, albo chociaż autokorekty . Irek) , solidnego,które przetrwa przez lata z długą gwarancją i w miarę tanie.Właśnie ile może kosztować takie szambo?Ktoś może wie jak to wygląda?
Ja znalazłam tutaj w miarę tanie
Tu był link do rowów z gównem, ale nie ma. Irek.
Myślę, że skorzystam z tej oferty. A Wy co polecacie?
Ostatnio zmieniony przez ijet Pią 06 Maj, 2016 3:15 pm, w całości zmieniany 2 razy
Kiedyś u kolegi postawiłem purozaura w kabinie prysznicowej, bo nie mogłem kibla wymacać po ciemku, a zbyt pijany byłem, co by pstryczka od światła znaleźć.
Kiedyś u kolegi postawiłem purozaura w kabinie prysznicowej, bo nie mogłem kibla wymacać po ciemku, a zbyt pijany byłem, co by pstryczka od światła znaleźć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum