O przepraszam, wybacz mi Dziuba, a Ty co zrobiłeś oprócz pisania na forum ? Bo narazie to próbujemy coś ruszyć w jakiś sposób a tu ściana z każdej strony, bo komuś maile nie pasują, bo nie ma komu strzelania zorganizować. Łatwo pisać nie znając realiów i siedząc sobie prawie 200 km od Olsztyna.
Tfu, nawet pisanie pomaga o ile jest konstruktywne.
Idź być pro gdzie indziej.
Co do Brody to chyba nie potrzebuje adwokata ?
Broda ile mu płacisz
Broda jeśli Cie obraziłem, to przepraszam, mea kulpa, przecież wogóle się nie znamy i nie wiem co pisze
Niestety Dziuba nie skuma że nie piszę tego całkiem poważnie bo skąd ma to wiedzieć ?
Ale na poważnie..
Broda sory... wybaczysz mi ?
Pewnie więcej nie wpadniesz już na bro
Wracając do meritum.
Teraz powinno być wporządku z powiadomieniami. Grupa newsletter automatycznie zasysała członków po napisaniu choćby 1 posta.
Cały oftop bede bede wysyłał w kosmos
Jak Dziuba masz coś do mnie to proszę osobiście bo nie chce mi sie przepychać na forum
a co do mojej absencji na organizowanych przeze mnie strzelankach, to było to pewien specyficzny projekt który pokazał że można zorganizować akcje na niej nie będąc
a mając tak wspaniałych zastępców nie było to specjalnie trudne (ADi,Czapel,Hans)
taki jestem genialny
nie a tak poważnie, to jak zdrowie wysiada to czasem tak wychodzi
nie ma co się spinać
_________________ Wszelkie błędy ortograficzne jak i merytoryczne w moich postach są zamierzone i popełnione z premedytacją.
Gwoli ścisłości, za ten cały pomysł z powiadomieniami nie jest odpowiedzialny tylko Czapel. Co prawda on wykonuje całą czarną robotę, ale za nim stoi i popiera go cała administracja forum. NU!
Moim zdaniem żadne powiadomienia, mejle, ogłoszenia w radiu i telewizji nie zmuszą nikogo do przychodzenia na jebanki.
I Raczqu się z tobą nie zgodzę, pierwsza akcja z wysyłaniem meili wyraźnie zwiększyła frekwencję, nie wszyscy i nie zawsze zaglądają na forum a meile każdy sprawdza codziennie (tak myślę)
mówię tu o akcji którą miałem poprowadzić ale się rozchorowałem, mimo to ludzi zebrało się całkiem sporo a poprowadzenie strzelanki przejęli ADi i Czapel
eksperyment się udał aczkolwiek ma pewne wady
jeśli ktoś nie chce powiadomień, jego wolna wola, wystarczy w odpowiednim temacie zabrać głos
nie chciałem nic pisać ale sytuacja zaczyna przypominać reakcję sfochowanego bachora
"jak będę chciał to przyjdę na strzelanie i nikt mi o tym nie musi przypominać, bo wiem gdzie szukać informacji kurwa...
ciekawe czy tak samo reagujecie na meile od banków, z salonów samochodowych, serwisów randkowych czy innego szitu którzy notorycznie zawalają nam skrzynki spamem... wątpię, kasujecie takie wiadomości i po sprawie
no chyba że (i tu nie mam nikogo na myśli) macie bul dupy o to że coś się dzieje i są jakieś strzelanki a wy nie możecie w nich uczestniczyć
ech poniosło mnie, meile nikogo nie zabiją a jak ktoś nie chce to jego sprawa
i bez spinek bo nie na tym nasze hobby polega
peace brothes
_________________ Wszelkie błędy ortograficzne jak i merytoryczne w moich postach są zamierzone i popełnione z premedytacją.
pierwszą akcją gdy ten system powiadomień działał była akcja Hansa i nikt w 100% nie powie, że to dzięki powiadomieniom była taka frekwencja - był ciekawy scenariusz to się ludzi nazbierało i tak jest zawsze, na moje powiadomienia tu nic nie dały
tak jak Raqu uważam, że te maile nic nie zmieniają, większość osób, które przychodzą na akcje i tak przegląda forum, więc o akcji wie a czy takie osoby będą na akcji to już od nich zależy, a nie od tego że będą dostawać info na maila
Panowie, jest was 7 na całe forum którym przeszkadzają powiadomienia.
7 osób. To świadczy o wszystkim. A temat nie wissi od wczoraj.
Mimo to staram się żeby wszyscy byli zadowoleni i walczę z systemem a raczej on walczy ze mną.
Mam nadzieje ze korespondencja masowa nie będzie do was trafiać więcej.
Za resztę powiadomień od systemu forum nie ręczę! Niestety rejestracja w jakimkolwiek systemie w internecie ciągnie za sobą powiadomienia na maila. Pamiętajcie o wyłączeniu w swoim profilu powiadomień.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum