siemka Panowie. Po półrocznej przerwie chciałbym wrócić do ASG, a na dodatek chciałbym podłączyć się do Straszydła... nie będę się rozwodził nad sobą (wyjdzie w praniu:)), wspomnę tylko że zaczynałem w AMOKU. Na dzień dzisiejszy kilku z Was mnie zna, większość nie, a żeby to zmienić - chciałbym zacząć od jutra
P.S. poprzednia ekipa została oczywiście o wszystkim poinformowana (żeby nie było nieporozumień)
Ostatnio zmieniony przez cihy Sob 06 Lut, 2010 1:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
no to długa kręta i pełna niespodzianek droga przed Tobą..... może i długa ale wierz mi nie będzie nudno.... takiej drugiej bandy popaprańców nie znajdziesz w okolicy więc wytrwałości życzę
no i mam nadzieje że często będziesz bywał
_________________ jak przychodzi ktoś zawrzeć rozejm podaje ci rękę i nie dyktuje warunków - szykuj się do wojny....
Gość pamiętaj że LEPIEJ WEJŚĆ KOMUŚ W DROGĘ, niż w dupę....
cihy [Usunięty]
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010 4:53 pm
ba...dzięki, dzięki idę odkurzyć replikę bo pajęczyną zarosła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum